Vievo Arkitekttjenester

Tegningsett og veiledning for deg som skal bygge garasje eller carport

Lave priser

Gjennom effektivitet og skreddersydde produkter

Leveringstid

2 dagers leveringstid på de fleste prosjekter

Kvalitet

Bransjestandard

Ring oss i dag på tlf: 912 22 220, eller send e-post til: info@vievo.no. Telefontid ukedager 12 – 17

Det du trenger
verken mer eller mindre

Hvorfor betale en arkitekt i dyre dommer når du allerede vet hvordan garasjen eller påbygget ditt skal se ut? La i stedet oss tegne for deg. Vi leverer det du trenger, ikke mer. Noe som reflekteres i prisene våre.

Tegningsett carport, garasje –  2500,- ink. mva..

Garasje, carport tegninger

Vi leverer fasader, snitt, plan og målsatt inntegning i situasjonskart. Fra deg trenger vi situasjonskart og en god beskrivelse eller skisser av prosjektet ditt. Vi kan for eksempel ta utgangspunkt i bilder eller tegninger av en garasje du liker, men det er viktig med en grundig og entydig beskrivelse.

750,- ink. mva..

Innhenting av dokumenter

Vi kan hente ut de nødvendige dokumentene fra din kommune. Noen kommuner tar et gebyr for dette, dette gebyret vil i tilfelle komme i tillegg til vår pris.

Timepris 950,- ink. mva..

Rådgivning ifm. byggesøknad

Ønsker du å søke byggegodkjennelse selv, men trenger råd? Hos oss kan du snakke med en erfaren arkitekt eller ingeniør. Husk forøvrig at din kommune har veiledningsplikt, du kan også søke råd der.

2500,- ink. mva..

Gjennomgang av byggesøknad

Vi går gjennom søknaden din, og gir deg råd om muligheter og mangler. Spar deg for ekstrarunder med å gjøre alt riktig første gang! Merk, vi kan selvsagt aldri garantere at en søknad blir godkjent.

Dette trenger vi fra deg

Tegningsgrunnlag

Du bør innhente, reguleringsplan med bestemmelser, situasjonskart og eventuelt tegninger av eksisterende bygninger på tomten fra din kommune, før du begynner.

Vår pris 750,-

Skisser eller beskrivelse

Vi trenger målsatte skisser, eller en god beskrivelse av prosjektet. En garasje du liker, og har bilde eller tegninger av den, kan også være et godt utgangspunkt.

Pris på forespørsel